söndag 5 februari 2012

Stora glutenfria hallongrottor

Idag blev det såna här till kaffet.


250 g smör eller margarin, rumsvarmt
1,5 dl strösocker
400 g (6-7 dl) Finax Glutenfri Mjölmix alt. Lågproteinmix
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Fyllning:
Fast hallonsylt eller hallonmarmelad
  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Rör ihop smör och socker.
  3. Blanda i övriga ingredienser till en deg.
  4. Placera degbitarna i aluminiumformar. Gör en grop i mitten av degen.
  5. Lägg en klick hallonsylt i varje fördjupning.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

1 kommentar:

  1. Skoj att du gillar mina recept! Nu måste jag bara fråga, ni verkar vara 2 systrar som bloggar här. Hur vet man vem av er som gjort vilket inlägg?

    SvaraRadera